3DSIMO Drawing Pad voor 3dpen printer (Hittebest. & Transparant)

Hittebestendige tekenmat (tot 300graden) welke dus uitermate geschikt is voor gebruik icm een 3d pen. De plaat is transparant waardoor u u template onder de mat kunt leggen om over te tekenen. U kunt

Artikelnummer

003DPAD 

Verwachte levertijd

1 dag(en)

€ 5,50
Prijs per stuk

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen

3D DRAWING PAD / TEKEN PADDeze 3d drawing pad/ tekenmat is speciaal door 3dsimo ontwikkeld om te gebruiken bij een 3d pen. Hij is van een uniek hittebestendig materiaal gemaakat. De plaat is hittebestendig tot 300graden en is daardoor bestand tegen zowel ABS alsook PLA filamenten zonder dat er beschadigen aan een van beide optreden.

Naast de hittebestendigheid is de plaat ook nog eens transparant en voorzien van een stipraster. Het transparante van de mat is ideaal omdat u zo uw template onder de mat kunt leggen en gewoon kunt overtrekken. De stipjes zijn ideaal voor als u iets op maat of op schaal moet maken.

 

Als u eenmaal op de plaat (afmeting ca. 20x15cm) heeft getekend kunt u het product zo van de mat afhalen. 


Verwar deze plaat niet met een eenvoudige snijmat, deze zijn niet hittebestendig en niet transparant. Bij een snijmat gebruikt men vaak (dure) tape om het werkstuk van de plaat te krijgen. Dit is bij deze plaat verleden tijd!


Deze drawing pad is een must-have voor bij uw 3d pen!