3DTech Trendline II 3d-pen (ABS+PLA) *usb+display*

19,95
Prijs per stuk

Productomschrijving

3DTech Trendline II (ONE-SPEED) 
3D Printer Pen 


Geschikt voor ABS & PLA
2-fasen unload button (ontstoppen/ontladen)
USB Aansluiting (voor bijv. PowerBank)
0,8mm nozzle (NIET VERVANGBAAR)
Kunststof behuizing
Regular frame
LCD Display 
Gèèn Bluetooth Phoneconnect bediening
 
Exclusief. Adapter
Incl. Testfilament!
Incl. 3d drawing stencils
Incl. Handleiding


De 3DTech Trendline II is een instapmodel 3d pen; ideaal voor de degene die het 3d tekenen "gewoon eens wil proberen" of voor iemand die "incidenteel" een 3d pen wil gebruiken zonder alle verdere fijnstellingsmogelijkheden. De trendline is geintroduceerd in 2019 en een echte basis 3d pen. Hij past goed qua specificaties in het lagere segment van 3d pennen zoals we deze vaker bij andere merken terugzien; enkel is deze dan wel uitgerust met display hetgeen hem daardoor aan de onderkant van de mid-range/ maar wel aan de bovenkant van de low range (penen zonder display) plaatst!

Deze trendline 3d pen is voorzien van een LCD display hetgeen hem geschikt maakt voor ABS als ook PLA en daarmee onder de nieuwere categorie 3d pennen valt welk geschikt is voor beide soorten filament. Ze hebben gekozen deze pen zeer eenvoudig, basic en universeel te maken. Dat wil zeggen dat je de snelheid van het filament niet kunt los regelen enkel kunt kiezen uit 3 verwerkingtemperaturen van het filament en een daarbij andere passende snelheid.

Elke fabrikant maakt filament welke op een bepaalde temperatuur optimaal verwerkt kan worden. De te kiezen verwerkingstemperaturen zijn 185graden; 200 graden of 210 graden voor PLA en ABS 200, 220 of 230 graden. De pen kiest op basis van een ingestelde/gekozen verwerkingstemperatuur zijn eigen snelheid. De snelheid van de pen is dus verder niet te regelen; enkel de verwerkingstemperatuur van het filament. Wij adviseren deze pen, met ons filament, te gebruiken op temperatuur van 200graden voor PLA en 220 voor ABS. 

Deze pen heeft in tegenstelling tot al onze andere pennen niet de mogelijkheid om te nozzle/ pen punt te vervangen. Hetgeen hem (in tegenstelling tot onze andere 3d pennen) tot wegwerproduct maakt bij een defect. Is de nozzle versleten dan is de pen afgeschreven. Zoals we dit ook kennen van de gebruikelijke pennen in het lagere segment. Echter aan dit nadeel kleeft ook weer meteen een voordeel; de pen is nagenoeg even duur dan enkel een losse nozzle/pen punt van een andere pen.

De pen is voorzien van een strak en mooi design en ligt verder goed in de hand. T
ip; Een 3dpad is een zeer handige accesoire om te gebruiken bij uw 3d pen!

Wilt u enkel een keer ervaring op doen met een 3d pen? Heeft u een 3d pen nodig voor zo nu en dan een kleine reparatie? Of bent u op zoek naar een budget pen en is het geen probleem dat snelheid niet regelbaar is? Dat is dit een goede optie! 

Toch op zoek naar snelheid en temperatuursregeling? KIes dan voor een echte originele MyRiwell advanced of SFA drawer!

  

 
Specificaties:

 
  • Geschikt voor 1,75mm ABS en PLA filament
  • Afmeting 200 x 30 x 25 mm
  • Beschikbare kleur; groen
  • exclusief adapter
  • One speed!
 
Accesoires in doos;
 
  • 2x testfilament
  • 1x power-kabel
  • 1x Handleiding (NL/DE)
  • 1x 3DTech Trendline III 3d printer pen 
  • 1x set tekensjablonen

Sluiten
Bekijk volledige omschrijving

Productnummer: 3DTECH500