SFA PRO Designer 3d pen printer | ABS & PLA

49,95
Prijs per stuk
Op voorraad

Productomschrijving

SFA PRO Designer 3d pen printer (ABS + PLA)

>

 

(U kunt deze 3d pen ook in een vooraf samengestelde set indirect bij ons via bol.com kopen! Liever artikelen los uitzoeken? Maak dan via onze site uw eigen set!)

Geschikt voor ABS & PLA
USB Aansluiting (voor bijv. PowerBank)
0,7mm nozzle
Kunststof behuizing 
Slimregular frame
Temperatuur Instelbaar
LED Display
Snelheid regelbaar in 5 stappenDe Designer PRO is de nieuwste 3d pen van SFA; samen met de het ander SFA type vormen ze een duo 3d pennen welke zich in het midden-hogere segment van de markt bevinden. De Designer kenmerkt zich wegens zijn smalle afmetingen en zijn vlotte uitstraling 

SFA is een nieuwe speler op het gebied van 3d pennen welke zich in het midden-hogere segment bevindt. Met de twee soorten pennen van SFA mikken ze met name op competitie met o.a. het Amerikaanse Scribbler. Ze hebben dan ook pennen ontwikkeld welke in veel opzichten vergelijkbaar zijn.

Het verschil tussen de SFA Designer en de overige pennen op de markt is dat deze 3d pen veel meer knoppen heeft en daarmee tijdens het werken meteen volledig naar wens bij te regelen is. Zowel temperatuur als ook snelheid hebben beide hun eigen knoppen. Hetgeen we enkel terugzien bij de Scribbler v3. 

Dat dit de nieuwste pen op de markt is zien we meteen terug in het ontwerp. Veel slanker dan vele andere pennen en daarnaast heel stijvol ontworpen. Een mooi weggewerkt display; een semi-automatische regeling waarbij de temperatuur al automatisch wordt bijgesteld bij wisseling van snelheid (en daarnaast ook nog eens manueel kan worden bijgesteld); en een keramische nozzle van 0,7mm

Deze pen wordt compleet geleverd; inclusief adapter, handleiding (NE & EN), Houder, Adapter, Testfilament, Vingerprotectors en een tweetal sjablonen. 

Deze Designer PRO 3d pen van SFA maakt sieraden, figuren, accesoires, decoraties, kunst en nog veel meer! Wilt u uitgroeien tot een goed kunstenaar? Laat uw creativiteit de vrij loop en begin iets geheel nieuws met deze Designer PRO 3d pen!

Deze pen is gebruiksklaar en staat garant voor veel plezier!

Deze designer pro 3d pen is, speciaal op wens voor printerpen.nl geschikt gemaakt voor zowel ABS als ook PLA filament. Deze designer pro 3d pen wordt geleverd inclusief:
- usb kabel & adapter
- handleiding (NE & EN)
- testfilament
- testsjablonen
- vingerprotectors

 

Sluiten
Bekijk volledige omschrijving

Productnummer: SFA750DESIGNER