SFA PRO Drawer 3d pen printer | ABS & PLA

3dpen sfa drawer 3dpen sfa drawer 3dpen sfa drawer 3dpen sfa drawer 3dpen sfa drawer 3dpen sfa drawer 3dpen sfa drawer 3dpen sfa drawer 3dpen sfa drawer 3dpen sfa drawer 3dpen sfa drawer
39,95 incl. btw
19,95
Prijs per stuk

Productomschrijving

SFA PRO Drawer 3d pen printer (ABS + PLA)

(LET OP: Wordt geleverd zonder USB adapter; los bij te verkrijgen)


Bestel deze 3d pen los of met een eigen selectie accesoires via onze site. Of liever via bol.com bestellen? Klik dan hieronder voor onze reeds samengestelde set via bol.com!

 

>


Geschikt voor ABS & PLA
USB Aansluiting (voor bijv. PowerBank)
0,6mm nozzle
Kunststof behuizing 
Regular frame
Temperatuur Instelbaar
LED Display
Snelheid regelbaar in 3 stappenDe Drawer PRO is de nieuwste instap 3d pen van SFA;. 
Wil jij graag je tekenkunsten tot leven brengen? Met de SFA PRO Drawer gaat dat geheid lukken.  Deze pen is goed voor het plezier, voor de professional maar ook zakelijk is niets te gek!

Wat is nu eigenlijk een 3d pen? Deze CE goedgekeurde SFA PRO Drawer 3d pen is eigenlijk vergelijkbaar met een 3d printer alleen dan verwerkt in een pen! De pen geeft je middels je hand zelf de controle over het vorm te geven object. Anders dan op papier kun je nu je creaties in 3D maken! De SFA PRO drawer gebruikt plastic filament als voeding. Hij is geschikt voor zowel ABS als ook PLA filament.

Deze SFA drawer is regelbaar in 3 snelheden; en werkt middels een USB voeding (niet meegeleverd) hetgeen hem ook geschikt maakt voor gebruik op elke plek middels powerbank. De temperatuur past zich automatisch aan de snelheid aan hetgeen het makkelijk in gebruik maakt voor zowel instapper als gevorderde.

Een 3d pen is een nieuwe vorm van kunst die toegankelijk is voor iedereen. Voor kinderen en volwassenen is het een uitgelezen moment om fantasieën tot leven te wekken. Het is een nieuwe manier om projecten grafisch weer te geven en de kunsthorizon te verleggen.

Leer kennismaken met uw eigen creativiteit. Laat uw fantasie tot leven komen. Laat uw gevoel spreken! Voor projecten is een 3d pen ideaal voor constructies of ideeën in 3d weer te geven. Om iets mee uit te kunnen leggen of te kunnen presenteren. Naast het plezier kan het ook bij kinderen de fijne motoriek verhogen en draagt het bij aan de oog-hand-coördinatie


Deze designer pro 3d pen wordt geleverd inclusief:
- usb kabel (LET OP: zonder USB adapter geleverd!)
- handleiding (NE & EN)
- testfilament
- testsjablonen
- vingerprotectors

 

Sluiten
Bekijk volledige omschrijving

Productnummer: SFA600DRAWER