Look a Like - Unbranded - Advanced XX100B

- BLAUW - Unbranded Advanced XX100B 3d-pen-printer met LCD Display (voor ABS & PLA Filament). Levering 3d printer pen voorzien van usb-kabel en gebruiksaanwijzing.

Artikelnummer

RP100BLE 

Verwachte levertijd

3 dag(en)

€ 19,95
Prijs per stuk

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen

UNBRANDED Advanced 3D PEN XX100B


Let op; Dit betreft een unbranded rip off van de originele 12Volt MyRiwell Advanced.  Deze 5Volt "unbranded/ rip off" versies zijn in meerdere kwaliteits-varianten leverbaar. Wij hebben voor u meerdere versies vergeleken en de beste hieruit voor u geselecteerd. Deze 3d pen is zeker niet gelijkwaardig aan het originaal echter van prijs uit ook een stuk voordeliger. Wilt u eens af een toe een 3d printje maken dan is deze onlangs toegevoegde "unbranded" variant wellicht een optie.  Wilt u de 3d pen frequent gaan gebruiken? Dan is ons advies om zeker te kiezen voor de originele MyRiwell Advanced.

Deze unbranded variant wordt, door ons als zijnde printerpen.nl, niet verkocht via bol.com / enkel de originele MyRiwell Advanced! Wilt u de originele variant kopen in een beterkope voordeelset maar met minder filament en zonder cleaning? Zie dan onderstaande set- aanbieding. Model 2021 (Nieuwste versie met auto unload)
Geschikt voor ABS & PLA
USB 5V aandrijving
0,7mm nozzle (keramisch verwisselbaar)
Kunststof behuizing
Regular frame
Temperatuur instelbaar
LCD Display
Snelheid regelbaar via schuif
Gèèn Bluetooth Phoneconnect bediening
 
DEZE UNBRANDED XX100B ADVANCED 3D PEN IS EEN RIP OF/ IMITATIE VAN DE ORIGINELE MYRIWELL ADVANCED 3D PEN. U KUNT DEZE PEN HERKENNEN DOORDAT DEZE NIET IS VOORZIEN VAN DE LOGO'S EN SERIENUMMERS VAN MYRIWELL/ MAAR GEEN OF EEN EIGEN MERKOPDRUK BEVAT. QUA UITERLIJK ZIJN BEIDE PENNEN NAGENOEG GELIJK. BETREFFENDE PRIJS IS DE UNBRANDED VERSIE BETERKOOP. INWENDIG/TECHNISCH IS DAARENTEGEN WEL EEN EN ANDER BESPAARD OP DEZE LOOK A LIKE! 

WIJ HEBBEN GEMERKT DAT DE VRAAG NAAR EEN GOEDKOPER ALTERNATIEF IS TOEGENOMEN; OM U DE KEUZE TE KUNNEN BIEDEN HEBBEN WIJ DEZE AAN ONS ASSORTIMENT TOEGEVOEGD.

LET WEL; DEZE IMITATIE/ RIP OFF 3D PENNEN ZIJN BETREFFENDE KWALITEIT NIET VERGELIJKBAAR MET HET ORIGINEEL. BETREFFENDE IMITITATIE/ RIP OFF IS DEZE "BEST OF THE REST"

SNELHEID IS LANGZAMER, MINDER STABIEL/ROBUUST EN MINDER GOED IN SNELHEID TE REGELEN DAN HET ORIGINEEL. VOOR AF EN TOE EEN PRINTJE OKE! WILT U HEM VAKER GEBRUIKEN DAN IS ONS ADVIES DE ORIGINELE MYRIWELL ADVANCED.
Een tweede/ nieuwste generatie 3d pen bestaat uit een LCD Display. Doormiddel van dit Display inclusief bijbehorende knoppen is het eenvoudig te kiezen voor gebruik van PLA of ABS Filament.

Doordat deze 3d pen optimaal gebruik maakt van beide soorten filament en de temperatuur van deze pen wel in te stellen is; kunt u deze pen overal voor gebruiken.

Gebruik het ABS filament voor als u iets sterks wil repareren of gebruik het PLA filament om uw kunstwerk de gladde en strakke uitstraling te geven welke u wenst.

Naast de optimale vormgeving kunt u ook bij deze Unbranded XX100B Advanced 3d pen de gewenste snelheid van tekenen ingeven. Dit kan eenvoudig met de schuif aan de zijkant. De pen wordt geleverd met een usb-kabel en handleiding zodat u meteen van start kunt.Specificaties:

*Deze pen is direct ABS en PLA filament gebruiksklaar. 

(Geschikt vanaf 12jaar / vanaf 8 jaar met ouderlijk toezicht)

CE gekeurd: Unbranded Advanced 3D Pen (XX100B)