Look a Like - Unbranded - Advanced XX100B

19,95
Prijs per stuk
Op voorraad

Productomschrijving

UNBRANDED Advanced 3D PEN XX100B


Let op; Dit betreft een unbranded Advanced. Deze 5Volt unbranded (rip off) versies zijn in meerdere kwaliteits-varianten leverbaar. Wij hebben voor u meerdere versies vergeleken en de beste hieruit voor u geselecteerd. Deze 3d pen is zeker niet gelijkwaardig aan het origineel (MyRiwell Advanced 12V) echter van prijs uit ook een stuk voordeliger. Wilt u eens af een toe een 3d printje maken of het 3d printen proberen dan is deze onlangs toegevoegde "unbranded" variant een optie.  Wilt u de 3d pen frequent gaan gebruiken? Dan is ons advies om te kiezen voor de originele MyRiwell Advanced.

Deze unbranded variant wordt door ons, in tegenstelling tot andere aanbieders, niet verkocht via bol.com / enkel verkopen wij aldaar de originele MyRiwell Advanced! Kies daarom hier voor onze "unbranded" startersset bodemprijs stunter zoals u deze ook elders aantreft! Of ga voor een originele MyRiwell Advanced. Zie onderstaande set- aanbiedingen. 

 
startersset unbranded via printerpen

 
Model 2021 (Nieuwste versie met auto unload)
Geschikt voor ABS & PLA
USB 5V aandrijving
0,7mm nozzle (keramisch verwisselbaar)
Kunststof behuizing
Regular frame
Temperatuur instelbaar
LCD Display
Snelheid regelbaar via schuif
Gèèn Bluetooth Phoneconnect bediening
Geleverd Excl. USB Adapter en Excl. Filament (zie voordeelset onder)
 Deze unbranded XX100B Advanced 3d pen is betreffende uiterlijk een  "open design" model welke we ook terugzien bij de MyRiwell Advanced.  Afgelopen jaren zijn meerdere fabrikanten dit open design gaan gebruiken en hebben op basis hiervan een 3d pen ontwikkeld. Zover ons bekend zijn er een "zevental" fabrikanten. Echter niet allen met gelijke kwaliteit. Wij controleren nauwlettend de markt en testen al deze pennen. Onlangs hebben wij derhalve deze "best choice" unbranded versie toegevoegd.  Uiterlijk lijkt deze sprekend op de MyRiwell Advanced, van binnen echter niet. MyRiwell biedt, evenals wij, al jarenlang 3d pennen aan. MyRiwell heeft in loop der tijd diverse patenten ontwikkeld voor de binnenkant en onderdelen van van deze 3d pen. Dat maakt dat alle look a like (rip offs) bijvoorbeeld op een andere spanning werken/ andere printplaat en aandrijving hebben. Dit resulteerd in langzame snelheid, minder stabiel/robuust en minder goed in snelheid regelbaar. Wij willen niet dat u appels met peren gaat vergelijken, maar willen u wel beide opties bieden omdat de prijs fors verschilt. Voor het 3d printen eens te proberen is deze pen de best buy in de markt. Wilt u de 3d pen meer gaan gebruiken? Kies dan voor de Originele MyRiwell Advanced.

Verschil Unbranded XX100B Advanced (zonder logo's) Versus originele MyRiwell Advanced (met logo en serienummers):

Deze unbranded is een 2e generatie pen. Dat betekend een pen welke voorzien is van display en daardoor regelbaar is in temperatuur. Dat maakt deze pen geschikt voor ABS zowel PLA filament. Doordat deze 3d pen optimaal gebruik maakt van beide soorten filament en de temperatuur van deze pen wel in te stellen is; kunt u deze pen overal voor gebruiken. Gebruik het ABS filament voor als u iets sterks wil repareren of gebruik het PLA filament om uw kunstwerk de gladde en strakke uitstraling te geven welke u wenst. Naast de optimale vormgeving kunt u ook bij deze Unbranded XX100B Advanced 3d pen de gewenste snelheid van tekenen ingeven. Dit kan eenvoudig met de schuif aan de zijkant. De pen wordt geleverd met een usb-kabel en handleiding doch zonder filament en usb-adapter. Zie hiervoor onze interessante voordeelset onderin.


Specificaties:

*Deze pen is direct ABS en PLA filament gebruiksklaar. 
(Geschikt vanaf 12jaar / vanaf 8 jaar met ouderlijk toezicht)
CE gekeurd: Unbranded Advanced 3D Pen (XX100B)

Sluiten
Bekijk volledige omschrijving

Productnummer: RP100BLE