Unbranded Advanced XX100B 3D PEN (PLA & ABS) *LCD, USB*

rp100b unbranded advanced 3d pen rp100b unbranded advanced 3d pen
17,50
Prijs per stuk

Productomschrijving

UNBRANDED Advanced 3D PEN XX100B


Let op; Dit betreft een unbranded Advanced. Een unbranded versie, of een versie waarop een ander merk dan MyRiwell is gedrukt, is per definitie een kopie van het orgineel. Kwalitatief zijn deze niet gelijkwaardig. Unbranded versies zijn te vinden in zowel 12Volt alsook 5Volt versies. Beide met zowel kunststof als ook met metalen aandrijving. De originele MyRiwell Advanced is voorzien van een 12Volt versie met metalen aandrijving. Deze versie welke wij u alhier aanbieden is een 5Volt versie met metalen aandrijving. De 5V alsook 12V versies met metalen alsook kunststof aandrijving zijn een imitatie van de Originele MyRiwell Advanced. Kwalitatief minder; doch daarentegen ook een fractie van de prijs.   

Wilt u eens af een toe een 3d printje maken of het 3d printen proberen dan is een 5V of 12V "unbranded" variant (met metalen aandrijving) een mogelijke optie. Kies nimmer voor een versie met kunststof aandrijving. 


Koop deze unbranded variant in een samengestelde set via bol.com / of kies (via onze site of via bol.com) voor de originele MyRiwell Advanced!  
 

Model 2021 (Nieuwste versie met auto unload)
Geschikt voor ABS & PLA
USB 5V aandrijving
0,7mm nozzle (keramisch verwisselbaar)
Kunststof behuizing
Regular frame
Temperatuur instelbaar
LCD Display
Snelheid regelbaar via schuif
Gèèn Bluetooth Phoneconnect bediening

LET OP: Geleverd Excl. USB Adapter en Excl. Filament (via bol beide inclusief)
 Deze unbranded XX100B Advanced 3d pen is betreffende uiterlijk een  "open design" model welke we ook terugzien bij de MyRiwell Advanced.  Afgelopen jaren zijn meerdere fabrikanten dit open design gaan gebruiken en hebben op basis hiervanuit een look a like 3d pen ontwikkeld. Niet zo heel erg vreemd; daar de originele MyRiwell Advanced 'swerelds meest verkochtte 3d pen is. Helaas zijn er momenteel zelfs look-alike- pennen te koop welke na nog geen 10minuten gebruiken reeds defect zijn. Deze zijn voorzien veelal voorzien van een zeer fragiele 5Volt of 12Volt kunststof aandrijving.

Wij als zijnde printerpen volgen nauwlettend de markt en testen voortdurend de kwaliteit. Onlangs hebben wij derhalve deze "best alternative choice" unbranded versie toegevoegd. We hebben gekozen voor de 5Volt USB aangedreven versie met een metalen aandrijving omdat we deze kwalitatief beter vonden dan de 12Volt aangedreven versie. Met name op het gebied van souplesse en instelbaarheid en omdat we zien dat alle pennen in het duurdere segment ook de overstap maken naar USB.

Uiterlijk lijkt deze pen sprekend op de MyRiwell Advanced (kleur, knoppen en nozzle hebben enig verschil)/ doch van binnen is duidelijk een verschil waarneembaar. Zie daarvoor ook onze pdf met geduidde verschillen/ of overtuig uzelf met de afbeelding hieronder. 


Let op; De bovenstaande gele 3d pen betreft een versie met kunststof aandrijving. Niet onze versie met metalen aandrijfunitMyRiwell biedt, evenals wij, al jarenlang 3d pennen aan. MyRiwell heeft in loop der tijd diverse patenten ontwikkeld voor de binnenkant en onderdelen van hun eigen 3d pen. Dat maakt dat alle look a like (rip offs) van binnen niet identiek mogen/kunnen zijn. Zo werken ze bijvoorbeeld op een andere spanning/ of gebruiken ze een kunststof aandrijving. Uiteraard merk je een verschil tussen orgineel en imitatie. De snelheid is minder hoog/ en minder goed regelbaar. Hij is minder robuust bij val of stoot. Neemt niet weg dat de prijs daar ook naar is. 

Wij hebben voor u speciaal deze rip off geselecteerd; omdat wij van mening zijn dat dit het beste alternatief is onder alle verkrijgbare imitaties van de originele MyRiwell Advanced. Wij willen niet dat u appels met peren gaat vergelijken, maar willen u wel beide opties bieden omdat de prijs fors verschilt. 


Verder is deze unbranded Advanced eveneens als het origineel een 2e generatie pen. Dat betekend een pen welke voorzien is van display en daardoor regelbaar is in temperatuur en snelheid. Dat maakt deze pen geschikt voor ABS zowel PLA filament. Doordat deze 3d pen optimaal gebruik maakt van beide soorten filament en de temperatuur van deze pen wel in te stellen is; kunt u deze pen overal voor gebruiken. Gebruik het ABS filament voor als u iets sterks wil repareren of gebruik het PLA filament om uw kunstwerk de gladde en strakke uitstraling te geven welke u wenst. Naast de optimale vormgeving kunt u ook bij deze Unbranded XX100B Advanced 3d pen de gewenste snelheid van tekenen ingeven. Dit kan eenvoudig met de schuif aan de zijkant. De pen wordt geleverd met een usb-kabel en handleiding doch zonder filament en usb-adapter. 


Specificaties:

*Deze pen is direct ABS en PLA filament gebruiksklaar. 
(Geschikt vanaf 12jaar / vanaf 8 jaar met ouderlijk toezicht)
CE gekeurd

Unbranded Advanced 3D Pen (XX100B)

Sluiten
Bekijk volledige omschrijving

Productnummer: RP100BLE