3d pen myriwell professional myriwell pro 3d pen verpakking myriwell 3d pen professional 3d pen myriwell doos professional incl. dop myriwell prof 3d stift professioneel myriwell professional
3d pen myriwell professional myriwell pro 3d pen verpakking myriwell 3d pen professional 3d pen myriwell doos professional incl. dop myriwell prof 3d stift professioneel myriwell professional
MyRiwell Professional 3D penprinter (ABS & PLA!!!)
- BLAUW ALU- MyRiwell Professional 3d printer pen met Display (voor 1,75mm ABS en PLA filament). Slank design; USB aansluiting, metalen omhulsel, variabele snelheid, 0,6mm nozzle!

Artikelnummer

RP100C

Verzendkosten

€ 3,99

EAN

7438226261296

€ 65,99
€ 49,99
Prijs per stuk

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen
 

MyRiwell Professional 3D Penprinter!

Bestel deze 3d pen los of met een eigen selectie accesoires via onze site. Of liever via bol.com bestellen? Klik dan hieronder voor onze reeds samengestelde set via bol.com!
Geschikt voor ABS & PLA
USB Aansluiting (voor bijv. PowerBank)
0,6mm nozzle (keramisch verwisselbaar)
Metalen behuizing (Metal frame ALU)
Slimline frame
Temperatuur instelbaar
LCD Display
Snelheid regelbaar via stappen
Gèèn Bluetooth Phoneconnect bediening
 
Excl. USB Adapter
Excl. Testfilament!
Incl. Handleiding


 


LET OP: Standaard wordt deze MyRiwell Professional 3d penprinter geleverd zonder Adapter!

(LET OP: DEZE ADAPTER KUNT U LOS BIJBESTELLEN! / ZIE ONDER!!!)

Nu al bij ons leverbaar, tegen een zeer goede aanbiedingsprijs! Kwalitatief een zeer goede en betrouwbare pen met verwisselbare nozzle & auto unload functie. Een schitterende pen met ALU frame!
 

Dit betreft een laatste generatie 3d penprinter met display. Voorzien van verwisselbare nozzle, geschikt voor ABS & PLA filament & USB connector. Zeer eenvoudige reiniging (achter de dopjes zit de verwisselbare nozzle en aan de andere kant de motor) 


Prijs/ kwaliteit; De Beste Keuze !!!De Myriwell Professional 3d penprinter is het nieuwste type 3d pen uit de MyRiwell familie. Betreffende opbouw lijkt hij met een gelijke aandrijving en een zelfde display sterk op het type Advanced. MyRiwell heeft de pen echter in een kleiner jasje gestoken en is daarmee in formaat behoorlijk geslonken. Het kleine formaat maakt de pen ideaal in de hand liggend. 

Toch heeft de MyRiwell zich met deze nieuwe pen ook verder weten te onderscheiden. Evenals de 3dtech is deze MyRiwell Professional 3d penprinter voorzien van een usb connector en kan dus worden aangesloten op een power-bank. Waardoor er op iedere plek met de pen gewerkt kan worden. De MyRiwell professional 3d penprinter heeft geen schuif meer om de snelheid te regelen maar is uitgerust met een stappensnelheidsregeling (waarbij 1 heel langzaam en stand 4 het snelst). Dit principe kennen we van de alom bekende colido pen. Doormiddel van een dubbelklik functie kan de pen continue werken. 
 
De MyRiwell Professional 3d penprinter kan werken met ABS op 230graden als ook met PLA op 180graden. Deze moeten zelf even goed worden ingesteld, maar kunnen daarna als vast in de pen worden geprogrammeerd. Bij het aanzetten van de pen gaat hij dan meteen naar de temperatuur waarmee het laatst gewerkt is. 

Als je eenmaal begint te tekenen zal je wel merken dat de diameter van de penpunt kleiner is. MyRiwell heeft de diameter van de pen teruggebracht van 0,7mm naar 0,6mm bij deze pen. Dit betekend dat u  nauwkeurig kunt werken!
  
Deze pen is een combinatie tussen de Colido en de MyRiwell Advanced. De beweging van je hand kan het kunstwerk creëren door de beweging met de 3d pen te volgen. De pen is ideaal om je kunstwerk mee tot leven te brengen.
 


Wilt u de 3d penprinter gebruiken met een Power-Bank dan moet u er op letten dat deze minimaal 5V en 2Ampere output levert. De USB aansluiting van een laptop kan schade aan pen/laptop veroorzaken. Gebruik de MyRiwell Professional 3d penprinter dus uitsluitend en een goedgekeurde adapter (bijgeleverd en CE, FCC, ROHS gekeurd) of een Power-Bank met juiste Spanning/Stroom anders zal uw MyRiwell Professional 3d penprinter beschadigd raken.