EXCLUSIVE LINE PLA FILAMENTEN


Onze PP3D Exclusive line filamenten zijn filamenten met eigen kernmerken. Ze zijn speciaal voor ons ontwikkeld en getest op al onze 3d pennen. Ze zijn exclusief in kleur en hebben specifieke eigenschappen. Vaak zijn deze PP3D filamenten een waardevolle aanvulling op het standaard 3d-pen assortiment. Ze geven net een extra finishing touch aan uw ontwerp!
 

PP3D PREMIUM FILAMENTEN

Onze premium filamenten hebben een kleurlengte van elk 10meter. Zijn opgeborgen in een mat ritszakje en worden vastgehouden middels opbergclips. Hebben perfecte maatvastheid en rondheid en zorgen daardoor voor optimale wekring van uw 3d pen. 
 

PP3D PLA GLAS, FLUOR OF METAAL

Onze Exclusive line PP3D filamenten bestaan er in drie soorten. Glas; verschillende transparante kleuren. Fluor; kleuren welke zeer fel zijn en oplichten onder blacklight & Metaal; PLA filamenten met glansdeeltjes welke een echte metaal look geven aan uw product.
 

gratis verzending 3d pen Al onze PP3D filamenten worden in Europa geproduceerd. Ze voldoen aan de EU-richtlijnen en verordeningen.
Onze PP3D PLA filamenten zijn vrij van gevaarlijke ingredienten uit de RoHS-richtlijn.

 

 
Bezig met laden...
31%
visibility
shopping_cart

18x10m= 180METER! *PLA* PREMIUM EXCLUSIEF FILAMENT (±0,6kg) Incl. opbergCLIPS

3 exclusieve verpakkingen filament: Metaal, Fluor en Glas!

43,50

29,99

14%
visibility
shopping_cart

6x10m= 60METER! *PLA* PREMIUM FLUOR FILAMENTEN (±0,2kg) Incl. opbergCLIPS

Kleuren: GROEN - GEEL - ORANGE - ROOD - BLAUW - ROZE (ca. 33g/st. dus totaal 200g)

14,50

12,50

14%
visibility
shopping_cart

6x10m= 60METER! *PLA* PREMIUM GLAS/CLEAR FILAMENTEN (±0,2kg) Incl. opbergCLIPS

Kleuren: PAARS - LICHTBLAUW - GROEN - BLAUW - LICHTGROEN - ROOD (ca. 33g/st. dus totaal 200g)

14,50

12,50

14%
visibility
shopping_cart

6x10m= 60METER! *PLA* PREMIUM METAAL FILAMENTEN (±0,2kg) Incl. opbergCLIPS

Koper, Staal, Aluminium, Brons, Messing & Carbon-Blue Metaal Filament is een nieuw en bijzonder type...

14,50

12,50

glow in the dark filament 3d pen
glas filament 3d pen
fluor filament 3d pen
fluor 2 filament 3d pen
metaal filament 3d pen

GLOW IN THE DARK FILAMENT

Glow in the dark heeft als kenmerk om licht, van een lamp of van de zon, op te slaan. Bij het uitschakelen van het licht, of bij nacht, heeft het glow in the dark filament de eigenschap om te gaan gloeien. Letterlijk in het Nederlands vertaald betekend “glow in the dark” dan ook “gloed in het donker”. Het glow filament heeft z’n eigen kleur en als het donker wordt zal deze kleur verder oplichten. De tijd van gloeien is afhankelijk van de hoeveelheid licht dat er op is gevallen en er dus ook in het product zit opgeslagen. Als je het glow in the dark gaat gebruiken in ruimtes waar al licht aanwezig is, al is het maar een klein nachtlampje, dan zal dit het gloei effect laten afnemen. 


GLAS 3D PEN PP3D FILAMENT

Glas is doorzichtig van kleur, onze glass filamenten zijn alle transparant en doorschijnend van licht. Geef uw 3d-pen ontwerp een prachtige look. Maak licht doorlatende dromenvanger. Maak glazen in uw huis of ontwerp een mooie theelichthouder. De mogelijkheden zijn eindeloos. De Glass 3d-pen filamenten zijn geschikt voor een PLA geschikte 3d-pen.

  

FLUOR PP3D FILAMENT

Fluorescerend filament is niet als glow in the dark zelf lichtgevend maar bevat een pigment welke een zeer intense kleur geeft aan het filament. Bent u op zoek naar bijzondere en mooie heldere intense kleuren dan is dit een goede keuze. Het filament is gebaseerd op PLA, werkt dan ook met dezelfde temperatuur en heeft een kleine toevoeging om de intense kleur te verkrijgen.  


METAAL PLA PP3D FILAMENT

Als u op zoek bent naar een speciaal en uniek soort filament dan bent u met metaal-filament bij het juiste type. Dit filament bestaat voor 82% uit PLA en heeft 18% metaalvezels er in vewerkt. Uw voorwerp zal er bijzonder en glanzend/glimmend uitzien. Bijna als een echt metaal. Metaal filament heeft de voorkeur voor een grotere nozzle 0,6mm of meer en werkt dan ook op de MyRiwell Easy-Style. Advanced & Professional, CoLiDo, 3d-Simo, XYZ, Polaroid, Scribbler & 3dtech auto
 

Wij adviseren u exclusive line 3d-pen filamenten na gebruik te ontladen uit de pen. Na gebruik adviseren wij daarnaast de pen kort te spoelen met cleaning filament. De resten van de toevoegingen kunnen anders zorgen voor verstoppingen bij uw 3d pen.


De waardering van www.printerpen.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.1/10 gebaseerd op 975 reviews.