3d pen pp3d cleaning filament 3d pen cleaning filament pp3d cleaning filament verpakking cleaning 3d pen 3d-pen cleaning filament
3d pen pp3d cleaning filament 3d pen cleaning filament pp3d cleaning filament verpakking cleaning 3d pen 3d-pen cleaning filament
PP3D Cleaning Filament /Reiniging filament voor 3d pen printer (3meter)
Met het PP3D reinigingsfilament (cleaning filament) kunt u de nozzle van uw 3d pen schoonmaken. Wij adviseren u dit te gebruiken bij wisseling van filament-soort; dus bijvoorbeeld tussen ABS en PLA

Artikelnummer

999900RFPP

Verzendkosten

€ 6,50

EAN

7438226263214

€ 5,99
Prijs per stuk

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen
 

PP3D CLEANING FILAMENT:


Het schoonmaken van uw 3d printer pen met cleaning filament is zeer belangrijk bij de overgang tussen verschillende soorten filament (bijvoorbeeld wisseling van ABS naar PLA of andersom/ of een must na gebruik van WOOD, BRONS, KOPER of ALU filament).


Het reinigingsfilament van PP3D (cleaning filament) kan niet gebruikt worden om objecten te maken, maar het is een aanvullend hulpmiddel om uw 3d pen goed te onderhouden.

 
Met het PP3D reinigingsfilament (cleaning filament) kunt u de nozzle van uw 3d pen schoonmaken. Bij printen kan het zijn dat kleine restjes achterblijven in de nozzle, deze deeltjes worden door te printen met het cleaning filament verwijdert.
 

Vooral bij wisseling van filamentsoort kunnen de kleine restjes zorgen voor verstopping van uw pen-punt. Daarom is het van belang om bij wisseling van type filament uw pen te reinigen.

 
Het reinigingsfilament is makkelijk te gebruiken; eenvoudig het filament in de pen invoeren en een stukje ermee printen. Het filament heeft een temperatuurbereik van 150-260graden en kan zo alle filamenttypen verwijderen. Start met de temperatuur van type filament waar u mee bent geëindigd. Laat de pen een ca. 5cm reinigingsfilament omsmelten; verwijder daarna het filament. Start met het nieuwe te gebruiken andere type filament op de daarbij behorende juiste temperatuur! 


(LET OP; NIET KORT AFKNIPPEN EN ANDER FILAMENT ER ACHTER INVOEREN/ GEWOON AAN DE ROL INVOEREN EN UITVOEREN)

Het cleaning filament heeft een diameter van 1,75mm en maakt het daarmee geschikt voor alle typen 3d pennen welke wij verkopen.

(verpakt per rol van ca. 3meter / dus voor ca. 100cleanings!)

Specificaties:
Verwerkingstemperatuur 150-240graden
Doorsnede cleaning filament 1,75mm +-0,05mm