IMITATIE WAARSCHUWING
(merkloos / afwijkend merk 3dpen)
(link) EU Safety Alert (link)
(link) Counterfeit Notice (link)

WAT IS EEN GOEDE 3D PEN? 

Een 3d-pen is qua vorm vergelijkbaar met een gewoon potlood en/of pen, toch betreffende techniek lijkt hij meer op een 3d printer. Daar waar een 3d printer, vaak moeilijk, computergestuurd wordt, bedient u een 3d-pen gewoon met uw hand. U vult de 3d pen met filamenten (plastic draden) welke onder verhoogde temperatuur inwendig in de 3dpen vloeibaar worden. Bij het uit de 3dpen treden zal dit filament weer stollen, terwijl het gelijktijdig bewegen van uw hand, zorgt voor het vormgeven van een object. Omdat de filamenten meteen uitharden kunt u met uw 3d pen tekenen in de -lucht- alsook -vlak- om dit eventueel nadien aan elkaar te "lijmen". Dit geeft u de volledige vrijheid om te maken wat u wilt.

VOOR WIE IS EEN 3D-PEN GESCHIKT?

Bent u creatief? Artistiek? Kunstzinnig? Houd u van knutselen of bent u graag praktisch bezig met uw handen? Dan is een goede 3d pen de must-have voor u! Iedereen kan gebruik maken van een 3d pen, zowel jong als oud, 3dpennen zijn geschikt voor eenieder. Let wel op dat de punt van een 3d-pen heel warm kan worden, daarom adviseren we ouderlijk toezicht bij gebruik vanaf 8 tot 12/14jaar. Zoekt u een leuk cadeau? Wilt u uw zoon/dochter wegkrijgen van de tablet? Of zelf eens iets nieuws proberen? Een 3d-pen stimuleert uw brein en laat uw creativiteit opbloeien!

VANDAAG UW 3DPEN BESTELLEN, BETEKEND MORGEN AL TEKENEN IN 3D!

Met een normale pen kunt u vlak in 2D schrijven of schetsen, een 3D-pen laat u letterlijk in de lucht tekenen/schrijven! U creert niet enkel iets op papier, maar u laat werkelijk tastbare objecten ontstaan. Neem de 3d pen in uw hand, laat uw gedachte de vrije loop en teken hetgeen u wenst. 

 

Wij hebben voor u de allerbeste en nieuwste 3d pennen (dus énkel typen voorzien met display) geselecteerd. Toch nog moeilijk een keuze maken? Zie dan onze vergelijker:  3D PENNEN VERGELIJKEN?


 

Bezig met laden...
visibility

SFA Designer PRO 3D-pen (Zwart) - Snelheidsregelaar - Display - ABS&PLA -

Ontdek de SFA Designer 3D-pen, een betaalbare pen met een goed ontwerp en zwarte kleur, die gemakkelijk te...

39,99

visibility
shopping_cart

MyRiwell Advanced 3D pen met LCD (PLA & ABS geschikt)

- BLAUW - Advanced MyRiwell 3d-pen-printer met LCD Display (voor ABS & PLA Filament). Levering 3d printer pen compleet met adapter,...

44,99

17%
visibility
shopping_cart

3DTech Comfortline IV 3d-pen (ABS+PLA) *usb+led*

- ZILVER - Nieuwste 3DTech Comfortline IV 3D pen geschikt voor ABS en PLA filament. Gebaseerd op de MyRiwell Advanced en 3DTech Slimline....

59,99

49,99

visibility
shopping_cart

Scribbler Micro 3d printer pen *oLED display* (PLA & PCL)

- PAARS - Scribbler Micro 3d printer pen; 0,6mm nozzle; tekenen in 3d met de kwaliteitsnorm van Scribbler! Compleet geleverd! Nieuw model!

34,99

visibility
shopping_cart

SFA Architect PRO 3d pen printer | ABS & PLA

- ZWART - SFA Architect PRO 3d printer pen; de ultieme 3d pen voor de beste prijs!

69,99

visibility
shopping_cart

MyRiwell Professional 3D penprinter (ABS & PLA!!!)

- BLAUW ALU- MyRiwell Professional 3d printer pen met Display (voor 1,75mm ABS en PLA filament). Slank design; USB aansluiting, metalen...

64,99

visibility

3DTECH Slimline IV Automatic 3D-Stift-pen (PCL, ABS+PLA) *USB+LED+ALU*

- ZILVER ALU - Nieuwste 3DTech Slimline IV Automatic. Mooi zilverkleurig metalen frame zoals we dit gewend...

99,99

visibility
shopping_cart

Scribbler Nano 3d pen *USB+LED* (PLA & ABS)

- PAARS - Scribbler NANO 3d pen met USB aansluiting (geschikt voor power-bank) een LED display (voor ABS en PLA vulling). Levering 3d pen...

39,99

rp100c 3d pen myriwell official reseller

WAT HEB IK NODIG OM IN 3D TE KUNNEN TEKENEN?


Allereerst is het belangrijk om te kiezen voor een goede 3d pen! Wij leveren 3d pennen in allerlei soorten, naar ieders wens alsook smaak. Van een aluminium frame 3d pen, tot een pen gemaakt van kunststof. 3d pennen ontworpen voor rechtshandigen tot aan symmetrische 3d pennen welke zowel geschikt zijn voor linkshandingen alsook rechtshandigen. 3D Pennen met een krachtige 12Volt aandrijving alsook 5Volt aangedreven 3d pennen welke kunnen werken via een PowerBank zodat deze op elke plaat inzetbaar zijn. Wij verkopen 3d pennen, zowel groot en klein, in een brede prijsrange, maar beslist niet onbelangrijk, van een goede kwaliteit.
 

Gebruik de 3d pen voor kunstwerken, scrap-books, decor-items, reparatie&herstelwerkzaamheden, hobby, art-work, studie etc...


Zoals reeds aangegeven moeten in de 3d pen filamenten worden ingevoerd. Filamenten zijn kunststof draden, beter gezegd, de inkt van een 3d pen. Al onze 3d pennen zijn geschikt voor al onze filamenten. Dat betekend dat onze gewone PP3D alsook onze speciale PP3D 3d pen filamenten in al onze 3d pennen werken. Filamenten zijn er in heel veel kleuren en soorten. Wij verkopen ons PP3D 18x10m All-Color pakket het meest. 18 kleuren van maar liefst 10meter elk! Zo kunt u tekenen in nagenoeg elke kleur en heeft u ruim voldoende voorraad om gedurende lange tijd met uw 3d pen aan de slag te kunnen. Naast onze reguliere filamenten verkopen wij specials, voorzien van metaalvezels, fluordeeltjes of juist transparant gekleurd gemaakt om iets bijzonders te kunnen maken van uw ontwerp.
 

Een 3d pen is niet alleen iets voor kinderen, ook volwassenen kunnen zich hier uren mee vermaken! Naast de educatieve waarde is het een must-have voor de hobby-ist en creatieveling!


Heeft u filamenten en een 3dpen, dan kunt u in principe al aan de slag met de 3d pen. Let wel op; sommige modellen 3d pennen behoeven nog een USB adapter, maar die hebben de meeste mensen nog wel thuis liggen. Even opletten dat er wel wordt gekozen voor een usb- snel-lader welke krachtig genoeg is voor gebruik met een 3d pen!

Naast filamenten en een 3d pen zien we dat er vaak een 3d tekenplaat wordt bijbesteld. In begin wordt met een 3d pen vaak vlak getekend of juist iets overgetrokken om te oefenen. Doet men dit op papier; dan blijft filamenten daar aan kleven. Kalkpapier is slecht enkele malen te gebruiken en een snij-pad smelt omdat deze niet tegen hoge temperaturen kan. Wilt u uw set volledig en compleet maken dan kunnen wij u onze PP3D huismerk 3d pad zeker aanbevelen.

Verder verkopen wij nog vingerbeschermers, voor bescherming van uw vingers tegen de hete punt. 3d padjes met groeven voor het tekenen van mooie rechte lijnen, driehoeken, rondjes etc en hebben wij een sjabloon boekje met templates (voorbeelden) in ons assortiment. Vele sjablonen kunt u echter ook al via onze site gratis downloaden en printen.


 

WAAROM EEN KWALITEITS 3D PEN EN TOEBEHOOR KOPEN BIJ PRINTERPEN?

 
Hier kunnen wij u vele redenen voor noemen; maar we zullen ons beperken tot kwaliteit, betrouwbaarheid, de nieuwste en beste producten, levertijd, keuzevrijheid en een goede kennis van producten.

Wij van printerpen zijn een team van enthousiaste medewerkers welke voortdurend de 3d-pen ntwikkelingen volgen. Wij testen alle 3d-pennen welke op de markt verschijnen uitvoerig en beoordelen deze alvorens wij ze aan u aanbieden. Zijn wij niet tevreden, dan zullen wij deze 3d pen niet in ons assortiment opnemen. Zo bent u garandeerd van de nieuwste typen 3d pen alsook van kwalitatief goede producten! WIj vinden immers dat een 3d pen niet al na een paar dagen defect moet zijn, maar vertrouwen op duurzame producten!

We richten ons specifiek op de nieuwste 3d pennen in de markt; de eerste generatie 3d pennen was uitgerust zonder scherm en daarmee eigenlijk maar geschikt voor een soort filament. Vaak wordt door verkopende partijen van deze displayloze 3d pennen aangegeven dat hij geschikt voor ABS alsook PLA, echter niets in minder waar. Eigenlijk zijn deze 3d pennen dan geschikt voor geen van beide soorten filament! ABS behoeft 220graden, PLA 190graden, deze schermloze niet regelbare 3d pennen worden dan af fabriek afgeregeld op 205graden. U raadt het al, geen van beide filamentsoorten zal optimaal tot z'n recht komen in deze 3d pennen!

Onze pennen (MyRiwell, 3DTech, Pika3D alsook SFA) zijn allen geschitk voor 1,75mm ABS. PETG alsook PLA filament en hebben dus ook minstens twee vershillende temperatuurstanden. Onze 3dpennen zijn dus volledig afgeregeld op het juiste soort filament. Bij onze treft u 3d-pennen met de juiste CE-keurmerken en geen imitatie/ namaak versie.

Naast dat onze goede 3d pennen aan alle kwaliteitsnormen voldoen, is ook de kwaliteit van het filament even zo belangrijk. Kwaliteit van filament heeft bij een 3d pen een grote mate van invloed op de levensduur en verstoppingsgevoeligheid.d Koop geen budgetfilament! Wij leveren kwalitatief hoogwaardig PP3D filament met een maattolerantie van 0,03mm en een perfecte rondheid en slagvastheid. Filamenten van PP3D zijn geproduceerd in Europa, volgens strenge RoHS normen. Vrij van van chemische additieven (weekmakers) welke we helaas vaker aantreffen in (verboden) import-filamenten. Door grote verkoop kunnen wij de prijs echter nagenoeg gelijk houden aan import-filament prijzen van elders.

 

Vandaag nog uw 3d pen bestellen betekend dat u morgen al aan de slag kunt gaan met uw creativiteit. Alle 3d pennen, accesoires alsook PP3D Filamenten liggen op voorraad in ons centrale magazijn. Vandaag uw 3d pen kopen betekend daarom morgen al in huis (op werkdagen)


Door onze centrale ligging hebben wij een grote afzetmarkt voor 3d pennen weten te creeren binnen Europa. Wij leveren 3d-pennen aan particulieren, scholen, musea en aan wederverkopers. Wij durven daarom gerust te stellen dat wij 3d pen markleider zijn en dat u bij ons de beste prijs zult vinden (zie laagste prijsgarantie). Zo kunt u bij ons al een goede 3d pen kopen vanaf euro 19,95
 

Kinder 3d pennen (voor onder de 8jaar) werken enkel met PCL filamenten. Wij verkopen geen kinder 3d-pennen daar wij geen garantie kunnen geven op filamentsamenstelling; alsook niet overtuigd zijn van de mogelijkheden van PCL filament.


Vaak wordt ons gevraagd of we ook 3d pennen verkopen voor kinderen onder de 8jaar. Deze zogenaamde kinderpennen werken met PCL filament. Tot dusver moeten wij daarbij helaas een nee verkopen! Hiervoor hebben wij twee redenen. Allereerst is PCL filament zeer plakkerig en geen fijn filament om mee te kunnen tekenen in 3d. Daarnaast wordt er door geen enkele Europese fabrikant PCL filament geproduceerd. Omdat deze productie nagenoeg volledig in China plaatsvindt kunnen wij de samenstelling niet waarborgen.

 

WAT ZIJN DE BESTE EN NIEUWSTE 3D PENNEN? 

 
Al onze 3d pen printers (MyRiwell, Scrib3D, SFA en 3DTech) worden compleet en gebruiksklaar geleverd. 3d pennen zijn er in vele soorten en maten. De ene is perfect gevormd naar een rechterhand, de ander is symmetrisch zodat deze ook beter te gebruiken is door iemand die linkshandig is. Er zijn pennen van klein formaat alsook 3d-pennen van groot formaat. Van een aluminium afwerking tot een plastic behuizing. Wij hebben een ruim aanbod en naar ieders smaak wel iets te bieden.

Belangrijk is echter dat er gekeken wordt naar de kwaliteit van een 3dpen. Zowel de kwaliteit van de printplaat alsook van de aandrijving zijn van groot belang. Wij verkopen enkel producten waar wij achter staan. Producten die wij uitvoerig hebben getest en waarvan wij zekerheid hebben over de kwaliteit. Producten voorzien van CE alsook TUV en  RoHS keurmerken. Dus geen Chinese-import zonder keurmerk. Heeft u onze eerlijke reviews welke wij door de jaren heen hebben verzameld al eens bekeken? En zou nou eens eerlijk... hoe vaak geeft u een beoordeling?

myriwell 3d pen
  • 3D PEN VAN MYRIWELL: 

De 3d pennen van MyRiwell zijn de nieuwste generatie 3d pennen. Het zijn vooral heel goede geprijsde alsook sterke 3d pennen. MyRiwell pennen worden veel verkocht aan scholen en musea welke een grote mate van robuustheid verwachten. Verder zijn ze ook immens populair bij het jonge kind omdat ze goed tegen een stootje kunnen. Daarnaast onderscheiden ze zich van de rest in mogelijkheden. De MyRiwell Advanced heeft een heel gemakkelijke snelheidsschuif en is in temperatuur tot op de graden nauwkeurig te regelen. De MyRiwell Professional is betreffende vorm symmetrisch een heel goed hanteerbaar, geschikt voor USB en kan derhalve op iedere plek gebruikt worden. MyRiwell 3d pennen zijn bewezen alleskunners, maar kijk uit voor imitatie (zonder logo)!
  • SFA 3D-PEN:

De 3D-Pennen van SFA zijn vergelijkbaar met de Amerikaanse Mynt3D pennen. SFA pennen zijn geschikt voor ABS alsook PLA en beschikken over een stapsgewijze snelheidsregelaar (type designer) alsook een snelheids-slider (type architect). Bij het topmodel (Architect) is ook de temperatuur nog eens volledig af te regelen. Ook de SFA pennen hebben net als de MyRiwell pennen een verwisselbare punt. Ga je op zoek naar de Amerikaanse fabrikant Mynt3D, dan zal je opvallen dat ons topstuk "de Architect" gelijk is aan het Mynt3D PRO topstuk; enkel heeft SFA een zwarte body in tegenstelling tot een witte body bij de Mynt3D PRO. Naast het topstuk hebben wij de beterkope budget versie. Deze designer is eenvoudiger in gebruik en minder uitgebreid instelbaar, maar evenzo een goede 3d pen. SFA pennen zijn nieuw en opkomend in de markt.
  • 3D PENNEN VAN PIKA3D:

Een 3d pen kopen van het merk Pika3D betekend kiezen voor een bekende Amerikaanse fabrikant. Pika3D pennen zijn vergelijkbaar met de MyRiwell alsook SFA pennen. Pika3D is echter een onderneming van het Amerikaanse 3doodler. 3Doodler is de uitvinder van de 3d pen! Door hun jarenlange ervaring hebben ze kwaliteitspennen neergezet voor een marktconforme prijs. Soms onder eigen merk 3doodler, soms onder het merk Scrib3D, alsook onder het merk Pika3D. Wij hebben gekozen voor Pika3D omdat wij zeer tevreden zijn over de kwaliteit, ze net iets anders uitzien, maar bovendien werken met al onze PP3D filamenten.
  • 3DTECH 3D-PENNEN:

3DTech zijn pennen van onze topserie. 3DTech heeft met zijn nieuwste slimline een alleskunner op de markt gebracht. De slimline 3d pen is een tool welke geschikt is om mee te tekenen als een waar kunstenaar. Bij deze 3d pen kunt u werkelijk alles instellen. Van temperatuur tot toerental/snelheid naar ieder gewenste stand. Dit maakt hem naast ABS en PLA 1,75 filament als enige 3d pen op de markt ook geschikt voor PCL-filament. Let wel op; een 3DTech slimline is door zijn mogelijkheden wel een stuk complexer in gebruik dan ieder ander 3d pen. Wij adviseren hem daarom niet voor kinderen. Wel de charme hebben van een mooie en goede 3d pen, maar niet de complexiteit? Kies dan voor de 3DTech comfortline: Een mooie smalle symmetrisch vormgegeven 3d pen, met bewezen kwaliteit voor een scherpe prijs.

 
 

Uw 3d pen kopen bij www.printerpen.nl wordt aanbevolen door juf jannie;

3d pen aanbevolen door juf jannie


De waardering van www.printerpen.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.1/10 gebaseerd op 975 reviews.