WAARSCHUWING

(link) European Safety Alert (link)
(link) Myriwell counterfeit notice (link)

KOOP EEN 3D PEN! START NU MET TEKENEN IN 3D!

Al eens aan een 3d pen gedacht? Ben je creatief? Artistiek? Hou je van knutselen? Of ben je gewoon graag praktisch bezig? Met deze nieuwe manier van tekenen is niets meer te gek. Met een 3d pen kun je in 3d tekenen en schrijven. Deze nieuwe gadget is een besliste must-have!


WAT IS EEN 3D PEN? 

In principe is een 3d pen vergelijkbaar met een 3dprinter. Met behulp van plastic draden, filamenten, kun je eindeloze dingen ontwerpen. Het grote verschil is dat een 3d printer computergestuurd wordt en je de 3d pen met de hand bediend. Dit geeft jou elke vrijheid om te maken wat je wil.

 

Wij hebben voor jullie de allernieuwste 3d pennen (uiteraard voorzien van een display) geselecteerd. Toch nog moeilijk een keuze maken? Zie dan onze vergelijker:  3D PENNEN VERGELIJKEN?HOE WERKT DE 3DPEN? 

In een 3d pen worden filamenten ingevoerd. Door verhitting worden deze omgesmolten en maken van dit plastic een soort van inkt. Zodra deze inkt uit de pen komt wordt deze weer hard en kun je er dus mee tekenen.

  

Bezig met laden...
visibility

SFA Designer PRO 3D-pen (Zwart) - Snelheidsregelaar - Display - ABS&PLA -

Ontdek de SFA Designer 3D-pen, een betaalbare pen met een goed ontwerp en zwarte kleur, die gemakkelijk te...

29,95

11%
visibility
shopping_cart

MyRiwell Advanced 3D pen met LCD (PLA & ABS geschikt)

- BLAUW - Advanced MyRiwell 3d-pen-printer met LCD Display (voor ABS & PLA Filament). Levering 3d printer pen compleet met adapter,...

44,95

39,95

visibility
shopping_cart

3DTech Comfortline IV 3d-pen (ABS+PLA) *usb+led*

- ZILVER - Nieuwste 3DTech Comfortline IV 3D pen geschikt voor ABS en PLA filament. Gebaseerd op de MyRiwell Advanced en 3DTech Slimline....

49,95

50%
visibility
shopping_cart

SFA PRO Drawer 3d pen printer | ABS & PLA

- ROOD/ZWART - SFA PRO Drawer 3d printer pen; een goede pen voor een faire prijs!

39,95

19,95

visibility
shopping_cart

SFA Architect PRO 3d pen printer | ABS & PLA

- ZWART - SFA Architect PRO 3d printer pen; de ultieme 3d pen voor de beste prijs!

59,95

visibility
shopping_cart

MyRiwell Professional 3D penprinter (ABS & PLA!!!)

- BLAUW ALU- MyRiwell Professional 3d printer pen met Display (voor 1,75mm ABS en PLA filament). Slank design; USB aansluiting, metalen...

54,95

visibility
shopping_cart

3DTECH Slimline IV Automatic 3D-Stift-pen (PCL, ABS+PLA) *USB+LED+ALU*

- ZILVER ALU - Nieuwste 3DTech Slimline IV Automatic. Mooi zilverkleurig metalen frame zoals we dit gewend...

79,95

25%
visibility
shopping_cart

Scribbler Nano 3d pen *USB+LED* (PLA & ABS)

- GOUD - Scribbler NANO 3d pen met USB aansluiting (geschikt voor power-bank) een LED display (voor ABS en PLA vulling). Levering 3d pen...

99,95

74,95

rp100c 3d pen myriwell official reseller
3D PEN KOPEN

De nieuwste 3dpen trend is overgewaaid naar Europa! Na het kopen van een 3d pen kunt u al binnen enkele ogenblikken een hele mooie 3d tekening maken. Vandaag nog uw 3d pen kopen betekend dat u u morgen nog kunt laten leiden door uw creativiteit. Alle 3d pennen, accesoires en filamenten liggen op voorraad in ons centrale magazijn, vandaag uw 3d pen kopen betekend daarom morgen in huis (*op werkdagen)
 

Gebruik de 3d pen printer voor kunstwerken, scrap-books, decor-items, reparatie&herstel, hobby, art-work, studie etc...


Een 3d pen kopen is niet alleen iets voor kinderen, maar ook volwassenen kunnen zich hier uren mee vermaken! Naast de educatieve waarde is het een must voor de hobbiest en creatieveling!


3D-PEN LEVERING


Al onze soorten 3d pen printers (Myriwell, Scribbler, Pika3D, 3DTech en Scrib3D) worden compleet en gebruiksklaar geleverd. De kleur van de 3d stift is enkel een kwestie van smaak. Door afwisseling tussen de vele soorten kleuren filament kunt u met uw 3d pen in iedere gewenste kleur tekenen. Hiervoor hebben wij speciale filament-voordeelpakketen voor u geselecteerd. Naast een 18x5m All-Color Starters-pakket verkopen wij ook onze 18x10m All-Color topper! Maar liefst 180m filament (vulling) voor als u de 3d pen intensief wilt gaan gebruiken. 


Let wel even op; De Budget/Low segment generatie 3d-pennen (volgende 3d pen kopen: XYZ, YaYa & Polaroid) zijn alleen geschikt voor ABS òf PLA Filament. De MID/HIGH/SPECIAL generaties zijn allemaal geschikt voor zowel ABS als ook voor PLA! 

 

3D PEN KOPEN VAN WWW.PRINTERPEN.NL


Wij zijn een team van enthousiaste medewerkers welke voortdurend de 3d-pen printer markt-ontwikkelingen volgen. Wij testen alle 3d-pennen uitvoerig en beoordelen deze alvorens wij ze aan u aanbieden. Zo bent u gegarandeerd van de nieuwste typen en kwalitatief goede producten!


Wij richten ons in bijzonder op de nieuwste 3d pen printers in de markt welke geschikt zijn voor 1,75mm ABS, PLA & EXCLUSIEF PLA filament (Ontwikkeling na 2017!). Zo bent u verzekerd van het kopen van betrouwbare 3d printer pennen. Zo leveren wij o.a. Pika3D, 3DTech, Scribbler, MyRiwell en Scrib3D 3dpennen. Bij ons kunt u enkel een 3d pen kopen met de vereiste CE keumerken en geen imitatie/namaak! 


Door onze centrale ligging hebben wij een grote afzetmarkt van 3d pen printers binnen Europa weten te creeeren. Wij leveren/verkopen 3d-pennen aan scholen, musea, wederverkopers etc. Wij durven daarom gerust te stellen dat wij 3dpen marktleider zijn en dat u bij ons de beste prijs zult vinden (zie laagste prijsgarantie). Zo kunt u bij ons al een goede 3d pen kopen v.a. Euro 17,50 (vraag naar de voorwaarden en typen)!
 

 

Kiezen voor MyRiwell 3d pen:

De 3d pen van MyRiwell 3d pen printers zijn de nieuwste type 3d pennen, te vergelijken met de Lix en Yaya stiften. Ze onderscheiden zich van de rest in mogelijkheden (snelheidsregeling/ verwisselbare punt) en in vorm (hanteerbaarheid). Bovendien zijn deze 3d pen printers vele malen voordelig geprijsd dan de voornoemde merken en geschikt voor 1,75mm filament.
myriwell 3d pen

Een Pika3D 3d pen kopen:

De 3d stiften van Pika3D zijn vergelijkbaar met de Lix doodler; beide pennen zijn geschikt voor ABS en PLA en beschikken over een stapgewijze snelheidsregelaar. Beide zijn van Amerikaanse makelaardij echter met dien verstande dat de Pika 3d pen wel geschikt is voor standaard 1,75mm filament (ABS en PLA) en niet voor het dure eigen 3,00mm afwijkende maat filament. Pika3D Pennen zijn een profesionelere serie 3d pennen in de markt.

Kiezen voor Scrib3D 3d pen:

De 3d pen kopen van Scrib3D betekend een bekende marktspeler treffen. Ze zijn vergelijkbaar met de MyRiwell als ook Pika3D pennen. Scrib3D profileert zich echter als een prijsvechter in het lagere segment van de markt. De Scrib3D pennen zijn geschikt voor zowel ABS alsook PLA. Omdat ze zich als prijsvechter plaatsen zijn deze pennen net iets minder van kwaliteit. Zo is de snelheid en temeperatuur net iets minder uitgebreid te regelen. Doch van prijs uit daarom stuk beterkoop.

Een 3DTech 3d pen kopen:

3DTech heeft met zijn nieuwste pro versie een alleskunner op de markt gebracht, een tool welke geschikt is als 3d stift om mee te tekenen, en waarbij u werkelijk alles kunt instellen. Van temperatuur tot snelheid. Uiteraard is deze 3dpen ook geschikt voor PCL naast het algemene ABS en PLA 1,75mm filament. Toch even iets minder budget, Dan treft u een beterkope pen zonder 

Een Scribbler 3d pen kopen:

Scribbler is een Amerikaans eigen merk 3d pennen. Scribbler is begonnen met het verkopen van pennen onder eigen naam en logo. Hun opgedane kennis van 3d pennen hebben ze meegenomen om eigen typen 3d pennen te ontwikkelen. Scribbler heeft eind 2018als eerste fabrikant op de markt een 3d pen uit weten te brengen met dubbelle nozzle “De scribbler Duo”. Naast deze Duo versie hebben ze ook een Nano versie uitgebracht. Een zeer professionele pen met hoogwaardig uiterlijk met alle gemakken van vandaag de dag. Deze Scribbler Nano 3d pen mag oprecht ‘swerelds kleinste 3d pen genoemd worden. Scribbler heeft zijn ervaring omgezet in eigen hoogwaardige en kwalitatief zeer goede producten welke in snel tempo de Europese markt zullen veroveren


 

 
 
FILAMENTKEUZE:
Let op: Het gebruik van verkeerde soorten Filament bij 3d pen printers kan zorgen voor een verstopping van de punt; wees verstandig en kies altijd het geschikte en juiste soort. (zie filamentsoorten en specificaties pen) Uiteraard kunt u dit 1,75mm ABS of PLA Filament  in alle gewenste kleuren en in  verschillende hoeveelheden gewoon bij ons bestellen. Wij bieden u uitsluitend kwalitatief hoogwaardige en voor de 3d pen printers goedgekeurde filamenten! Wij bieden u keuze uit een PP3D budget alsook een premium collectie.

Welk filament past in uw type pen?  Zie hiervoor de tabel bij de filament-voordeel verpakkingen!
 

Uw 3d pen kopen bij www.printerpen.nl wordt aanbevolen door juf jannie;

3d pen aanbevolen door juf jannie


De waardering van www.printerpen.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.1/10 gebaseerd op 948 reviews.